Feriehuse Nordjylland – udlejning af feriehuse i Nordjylland på Sølyst Camping & Hytteferie - Nibe Camping - Sølyst
Language - Sprache - Taal fredag, 22-03-2019
Pladsinfo
Nibe Camping - Sølyst
Løgstørvej 2
9240 Nibe
Tlf +4598351062
Mail til pladsen
Campingpladsens hjemmeside
Åben: 01.01. - 31.12.
LON 9° 37‘ 29,5680'
LAT 56° 58‘ 21,6840'
Kort
Ruteplan
Temaer

Camping med central beliggenhed i Nordjylland
Med sin beliggenhed midt I Nordjylland, er Nibe Camping & Hytteferie et godt valg af campingpladser. 45 min. kørsel til havet ved Kattegat eller Jammerbugten og 1½ times kørsel til Skagen.

Feriehuse Nordjylland - lej et af vore feriehuse i Nordjylland med udsigt over Limfjorden

Feriehuse Nordjylland med eget spisested og butik 

BOOK FERIEHUSE ONLINE HER

Nibe Camping & Hytteferie udlejer feriehuse i Nordjylland. Vi har et stort udbud af aktiviteter til hele familien og ligger i naturskønne omgivelser lige ud til Limfjorden med en børnevenlig strand, så der er mulighed for alle mulige vandsportsaktiviteter eller ren og skær afslapning, hvis det er hvad du bedst kunne tænke dig. Vi har et stort udbud af lækre feriehuse og har en af Nordjyllands smukkeste beliggenheder kun 15 minutters kørsel fra Aalborg.

Læs mere om feriehuse Nordjylland   Se vores butik & spisested her

Læs også mere om Weekendophold Aalborg    Se priser på vore feriehuse her
feriehuse_nordjylland_feriehuse_aalborg(1).jpg

Feriehuse Nordjylland – Lej et feriehus hos os og oplev det smukke Nordjylland!

Lej et feriehus hos Nibe Camping & Hytteferie i Nordjylland – Nibe Camping & Hytteferie i Nordjylland ligger i et naturskønt område, hvor der er plads til at udfolde sig på flere måder. Du kan leje en vandcykel, der er mulighed for lystfiskeri, windsurfing, kajaksejlads og almindelig strandaktivitet. Du kan også leje en cykel og tage på en af de mange cykelruter i området, hvis du er til en aktiv ferie. De feriehuse vi udlejer i Nibe Camping & Hytteferie i Nordjylland indbyder også til indendørs hygge om aftenen! Der er kort sagt mange udfoldelses muligheder hos os!
Læs mere om feriehuse Nordjylland

Få mere information om Lystfiskeri ferie Nordjylland
feriehuse_nordjylland_sommerhuse_i_nordjylland(2).jpg

Feriehuse Nordjylland – I vores feriehuse i Nordjylland har vi masser af aktiviteter for børnene!

Lej et feriehus hos Nibe Camping & Hytteferie i Nordjylland, vi har masser af aktiviteter for børnene. Vi har et vandland med tre bassiner og vandrutsjebaner. Vi sørger også regelmæssigt for at arrangere aktiviteter for børnene – vi har hoppepuder, minigolfbaner og fodboldbaner, så der er plads til mange forskellige aktiviteter. Vores feriehuse ligger også ved en af Nordjyllands dejligste strande, hvor der er mulighed for et væld af strand- og vandaktiviteter.

Læs mere om feriehuse Nordjylland

Kig her og se mere om Campingferie Nordjylland

Feriehuse Nordjylland – kontakt os!

Er du interesseret i at leje et feriehus i et af Nordjyllands dejligste områder – lige ud til Limfjorden. Så er du meget velkommen til at ringe og høre mere om, hvad Nibe Camping & Hytteferie kan tilbyde på tlf. 98 35 10 62. Vi har rig mulighed for udfoldelse på land og i vandet! Læs mere om feriehuse Nordjylland

Find mere information om Strandcamping Nordjylland

Nyhedsbrev
Udfyld felterne herunder for at modtage vores nyhedsbrev:
1-plans hytter 20 m2
 
Camping hytter med 2 separate soverum, varmt og koldt vand, køkken med service samt fjordudsigt. Beliggende ved siden af toilet-bygningen og tæt på legeplads og vandland. Helårsisolerede.
BOOK 1-plans hytte ONLINE HER
Vandland med børnebassin, stort bassin med 1 rutschebane, samt bassin med 2 store rutschebaner. Gratis adgang for campister.
Trådløst Internet adgang
Links