Campingferie Nordjylland – Vil du på campingferie i Nordjylland med aktiviteter for hele familien? - Nibe Camping - Sølyst
Language - Sprache - Taal fredag, 22-03-2019
Pladsinfo
Nibe Camping - Sølyst
Løgstørvej 2
9240 Nibe
Tlf +4598351062
Mail til pladsen
Campingpladsens hjemmeside
Åben: 01.01. - 31.12.
LON 9° 37‘ 29,5680'
LAT 56° 58‘ 21,6840'
Kort
Ruteplan
Temaer

Campingferie Nordjylland – Vil du på campingferie i Nordjylland med aktiviteter for hele familien?

Campingferie Nordjylland med butik & eget spisested
Overvejer du at tage på campingferie i Nordjylland? Nibe Camping & Hytteferie er en campingplads lige ud til Limfjorden, hvor der er en børnevenlig strand og mulighed for masser af vand- og strandaktiviteter. Vi tilbyder at danne rammerne om din campingferie i Nordjylland og har masser aktiviteter for hele familien. Campingpladsen ligger også tæt på Aalborg, så der er mulighed indenfor kort tid at køre til Aalborg og opleve de mange seværdigheder, som ligger i byen.   Se vores butik & spisested her

Læs mere om campingferie Nordjylland   Se mere her om Weekendophold Aalborg 

eller ring og få mere information på tlf. 98 35 10 62.
campingferie_nordjylland.jpg

Campingferie Nordjylland – oplev en campingferie i Nordjylland for hele familien!
Hos Nibe Camping & Hytteferie kan du opleve en campingferie i Nordjylland for hele familien. Vi har rig mulighed for at hele familien kan boltre sig. Vi har et vandland med tre bassiner og rutsjebaner som er gratis for campister, minigolfbane, petanquebane og mulighed for leje af cykler og vandcykler. Da vi ligger lige ud til Limfjorden er der også mulighed for lystfiskeri eller ren og skær afslapning med en flot udsigt på en børnevenlig strand. Så søger du en campingferie i Nordjylland, der har noget for hele familien, så se nærmere på Camping & Hytteferie.

Læs mere om campingferie Nordjylland  Læs også mere om Lystfiskeri ferie Nordjylland
campingferie_i_nordjylland.jpg

Campingferie Nordjylland – få en campingferie tæt på Nordjyllands hovedstad!
Med en campingferie hos Nibe Camping & Hytteferie i Nordjylland har du mulighed for at kombinere strandferien med alle de goder, der er ved en storbyferie – og undgå stress og jag! Aalborg har mange seværdigheder bl.a. zoologisk have og Nibe Camping & Hytteferie ligger heller ikke langt fra Faarup Sommerland. Vil du hellere isolere dig ude på landet i naturskønne omgivelser, er der også mulighed for det! Vi har alt du skal bruge for en sjov og spændende ferie – og der er mulighed for at du kan holde campingferie hele året hos Nibe Camping & Hytteferie i Nordjylland!  
Læs mere om campingferie Nordjylland  Få mere information om Familieferie Limfjorden
campingferie_nordjylland_campingferie_jylland(1).jpg

Campingferie Nordjylland – kontakt os!
Kunne du tænke dig at holde campingferie i Nordjylland? Eller har du konkrete spørgsmål om, hvad Nibe Camping & Hytteferie kan tilbyde dig og din familie? Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefonnummer 98 35 10 62 og høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.
Læs mere om campingferie Nordjylland  Se også mere her om Feriehuse Nordjylland


Nyhedsbrev
Udfyld felterne herunder for at modtage vores nyhedsbrev:
Trådløst Internet adgang
Links