Camping Nordjylland camping i Nordjylland campingpladser Nordjylland - Nibe Camping - Sølyst
Language - Sprache - Taal fredag, 22-03-2019
Pladsinfo
Nibe Camping - Sølyst
Løgstørvej 2
9240 Nibe
Tlf +4598351062
Mail til pladsen
Campingpladsens hjemmeside
Åben: 01.01. - 31.12.
LON 9° 37‘ 29,5680'
LAT 56° 58‘ 21,6840'
Kort
Ruteplan
Temaer

Camping i Nordjylland – Vil du på camping i Nordjylland med aktiviteter til hele familien? Kom med egen campingvogn / telt eller lej feriehuse, campinghytter eller campingvogne her

Camping i Nordjylland med butik & eget spisested

Overvejer du at tage på camping i Nordjylland? Nibe Camping - Sølyst er en campingplads som ligger lige ud til Limfjorden, der er en børnevenlig strand med mulighed for vand- og strandaktiviteter. Vi kan danne rammerne om din ferie på camping i Nordjylland og har aktiviteter for hele familien. Campingpladsen ligger tæt på Aalborg, så man kan indenfor kort tid tage til Aalborg og opleve de mange seværdigheder, som Aalborg kan tilbyde.  
Læs mere om camping i Nordjylland her  Se mere her om familie camping i Nordjylland

eller ring og få mere information på tlf. 98 35 10 62.  
Se vores butik & spisested her
camping_i_nordjylland_camping_nordjylland.jpg

Camping Nordjylland – oplev en ferie på camping i Nordjylland for hele familien!
Hos Nibe Camping - Sølyst kan vi tilbyde en ferie på camping i Nordjylland for hele familien. Vi har mulighed for at hele familien kan boltre sig. Vi har udendørs vandland med tre bassiner og rutsjebaner som er gratis for vore campister, legeplads, fodboldbane, petanquebane, minigolfbane og mulighed for at leje cykler og vandcykler. Da vi ligger lige ud til Limfjorden er der også rig mulighed for lystfiskeri eller bare ren og skær afslapning med en flot udsigt på den børnevenlige strand. Så hvis du søger en ferie på camping i Nordjylland, der kan tilbyde noget for hele familien, så kik nærmere på Nibe Camping - Sølyst.
Læs mere om camping i Nordjylland  Læs også mere om Lystfiskeri ferie Nordjylland
camping_nordjylland_camping_i_nordjylland.jpg

Camping I Nordjylland med udlejning af feriehuse, camping hytter og campingvogne
Hvis du vil på camping i Nordjylland og ikke selv har campingvogn eller telt, kan vi hjælpe med udlejning af feriehuse / luksus campinghytter med toilet og bad, helårsisolerede campinghytter med varmt og koldt vand, værelser med eget eller fælles toilet og bad, samt veludstyrede campingvogne med stort fortelt og fast gulv.
Se mere om vore feriehuse i Nordjylland        Se vore værelser her.

Se vore campinghytter her     Se vore udlejningscampingvogne her.
camping_nordjylland_campingpladser_nordjylland___K.jpg

Camping Nordjylland – få en ferie på camping tæt på Nordjyllands hovedstad!
Med en ferie på camping hos Nibe Camping - Sølyst i Nordjylland kan du kombinere ferie ved stranden med alle de goder, der er ved en ferie i storbyen – og undgå stress og jag! Aalborg har rigtig mange seværdigheder bl.a. museer og Aalborg Zoo. Nibe Camping - Sølyst ligger heller ikke så langt fra Faarup Sommerland. Vil du hellere isolere dig i naturskønne omgivelser ude på landet, er der også mulighed for det! Vi har det meste af det du skal bruge for en sjov og spændende ferie – og så er der mulighed for at du kan holde ferie på camping hele året hos Nibe Camping i Nordjylland!  
Læs mere om camping i Nordjylland   Få mere information om Familieferie Limfjorden

Camping i Nordjylland – kontakt os!
Kunne du tænke dig at holde ferie på camping i Nordjylland? Eller har du spørgsmål om, hvad Nibe Camping - Sølyst kan tilbyde til dig og din familie? Så må du meget gerne kontakte os på telefonnummer 98 35 10 62 for at høre mere om, hvad vi har at tilbyde dig.
Læs mere om camping i Nordjylland  Se også mere her om Feriehuse i Nordjylland
Nyhedsbrev
Udfyld felterne herunder for at modtage vores nyhedsbrev:
Trådløst Internet adgang
Links